Coaching en Therapie
Welkom
Voor wie?
Over de psychosociaal
   therapeut
Methoden
Ervaringen van cliŰnten
Voor bedrijven
Privacyverklaring
De kolibrie
Contact
                         Margreet de Groof (1954)

Na mijn hbo-opleiding agogisch werk ben ik ruim 25 jaar werkzaam geweest in diverse functies in de non profit sector. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het geven van cursussen, trainingen en het coachen van mensen. De laatste negen jaar heb ik als manager gewerkt in een veranderende organisatie. Van de kennis en ervaringen, die ik al deze jaren heb opgedaan maak ik gebruik in mijn psychosociale therapie. Sinds februari 2014 ben ik ook werkzaam als praktijkondersteuner GGZ in een huisartsenpraktijk.

Over de psychosociaal therapeut
PRAKTIJK DE KOLIBRIE
Psychosociale Therapie
Van jongs af aan ben ik ge´nteresseerd in mensen, in wat hen bezighoudt en beweegt. In mijn leven is bewustwording, ontwikkeling, groei en zingeving heel belangrijk. Voor mij is dit de reden geweest om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik ben gecertificeerd voor Master NLP, Transpersoonlijke Coach en Counselor, Destination« Master Coach, Psychosociale Basiskennis (PSBK) en Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Uitgangspunt in mijn psychosociale therapie is dat je zelf invloed hebt op hoe je je werkelijkheid ervaart en welke betekenis je eraan geeft of wilt geven. Door belemmeringen effectief op te sporen en op te heffen maak je de weg vrij om eigen doelen in het leven en werk (nog) beter te realiseren. In mijn werk maak ik gebruik van verschillende methoden en technieken. Mijn aanpak is doelgericht en ik werk vanuit een open, respectvolle houding met humor en compassie.